عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: تالیف دکتر معماریان، کتاب برگزیده سال شد ::

تالیف دکتر معماریان، کتاب برگزیده سال شد

در سی و یکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی که نوزدهم بهمن ماه 1392 با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار گردید، کتاب معماری ایرانی: نیارش، کتاب شایسته تقدیر هنر معماری شناخته و مورد تجلیل قرار گرفت.

گفتنی است کتاب «معماری ایرانی: نیارش»، تحقیق و تالیف دکتر غلامحسین معماریان(عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه) و تدوین مهندس هادی صفایی پور (دانشجوی دوره دکتری معماری) است که در سال 1391 در دو جلد و 650 صفحه به چاپ رسیده و کتابی مصور است. دکتر معماریان، در این کتاب به نیارش(علم ساختمان، اجرا و ایستایی سازه ها) در معماری سنتی ایران پرداخته و حاصل سالها تحقیق خویش را در قالبی مصور منتشر نموده که این کار برای نخستین بار صورت پذیرفته است. مولف در جلد اول این کتاب، به مبحث قوسها و طاقها در معماری ایرانی و در جلد دوم آن، به موضوع گنبدها پرداخته است.

کتاب معماری ایرانی: نیارش، در سال 1391 به عنوان «کتاب فصل جمهوری اسلامی» برگزیده شده بود.

لازم به ذکر است سی و یکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی،درحوزه‌های فلسفه و روانشناسی، دین، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، اقتصاد، علوم نظامی، زبان، علوم خالص، علوم کاربردی، هنر، ادبیات، تاریخ و جغرافیا و کودک و نوجوان، برگزیدگان خود را داشت.

روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخار علمی را به دکتر معماریان تبریک گفته، تداوم موفقیت های ایشان را آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 2238 بار   |   دفعات چاپ: 428 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749