رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: صورتجلسه 31/4/87 شورای دانشگاه و هیأت ممیزه درخصوص رای بدوی دیوان عدالت اداری ::

صورت جلسه شورای دانشگاه و هیات ممیزه مورخ 31/4/87

موضوع: رای بدوی دیوان عدالت اداری مبنی بر انفصال ریاست محترم دانشگاه

پس از قرائت آیاتی از کلام ا.. مجید، گزارش ریاست محترم دانشگاه درباره آخرین اقدامات حقوقی و رایزنی­های صورت گرفته با مقامات مسئول ارائه گردید. اعضای جلسه ضمن قدردانی از پیگیریهای انجام گرفته توسط مسئولین دانشگاه و حمایت­های جدی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دفاع از شان علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، بر موارد زیر تاکید نمودند:

1) در حالیکه دانشگاه به خاطر احساس مسئولیت در قبال حفظ اعتبار قوه قضائیه و شئون آموزش عالی کشور، تاکنون صرفا به اقدامات حقوقی برای دفاع از خود اکتفا نموده و از هرگونه برخورد ناسنجیده احتراز کرده است، جای تاسف است که قاضی محترم، بر خلاف تمامی موازین قانونی و عرفی، حکم بدوی صادره را در اختیاررسانه­ها قرارداده و حتی اقدام به مصاحبه مطبوعاتی نموده­ است.

2) شورای دانشگاه نگرانی خود را از عواقب نامطلوب بی پاسخ گذاردن اخبار غیر واقعی و شایعات منتشره توسط بعضی از افراد و وسایل ارتباط جمعی اعلام نمود. از جمله این مطالب، دانشجو جلوه دادن فردی است که حتی ازعهده امتحانات ورودی دانشگاه بر نیامده و تجدید نظر صورت گرفته نیزهیچ تاثیری در وضعیت مردودی وی نداشته است.

3) شورا مقرر نمود تا در پاسخ به نگرانی­های ابراز شده از سوی دانشگاهیان محترم، به صورتی متین و به دور از جنجال­های رسانه­ای، نسبت به اعلام موضع خود در قالب یک بیانیه رسمی اقدام نموده و درطی چند روز آینده، متناسب با پیشرفتهای حاصله نسبت به تنظیم دامنه این اطلاع رسانی تصمیم گیری نماید.

دفعات مشاهده: 2243 بار   |   دفعات چاپ: 452 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789