رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: ارتقا ءیازده عضو هیأت علمی دانشگاه در هیات ممیزه تصویب شد ::

ارتقاء یازده عضو هیأت علمی دانشگاه در هیات ممیزه تصویب شد

درجلسه مورخ 17/04/92 هیات ممیزه دانشگاه دکتر محمد شیخ شاب  بافقی (دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) و دکتر محسن شریفی (دانشکده مهندسی کامپیوتر)  ، دکتر امیر حسین دوایی ( دانشکده مهندسی مکانیک) ، دکتر مهدی بید آبادی ( دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر حسن زیاری ( دانشکده مهندسی عمران) ، دکتر سید محمد رضا موسوی میر کلایی( دانشکده مهندسی برق)  از دانشیاری به استادی و دکتر مهدی حیدری (دانشکده مهندسی صنایع)، دکتر ناصر مزینی( دانشکده مهندسی کامپیوتر)، دکتر  هادی شهریار شاه حسینی (دانشکده مهندسی برق) ،دکتر محمد رضا دلیریی  (دانشکده مهندسی برق) و دکتر حسین صالح زاده (دانشکده مهندسی عمران ) از استادیاری به دانشیاری به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 2100 بار   |   دفعات چاپ: 333 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789