حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: اطلاعیه شماره 4 پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ::

اطلاعیه شماره 4 مربوطه به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

مرکز آموزش الکترونیکی- دانشگاه علم و صنعت ایران

پیرو اطلاعیه های قبلی در خصوص پذیرش دانشجو در دوره های کارشناسی ارشد الکترونیکی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1391-92 ، بدینوسیله نحوه ثبت نام برای شرکت در آزمون به همراه توضیحات ضروری به شرح زیر اعلام می گردد.

1 – ثبت نام در آزمون به صورت الکترونیکی و توسط داوطلب انجام می شود.

2 – ثبت نام از ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 22/5/91 لغایت ساعت 16 روز سه شنبه ، مورخ 31/5/91 (غیر قابل تمدید) قابل انجام است .

3 – ثبت نام از طریق گزینه "ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد" در سامانه مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه به آدرس http://vc.iust.ac.ir قابل انجام است.

4 – مدارک مورد نیاز برای ثبت نام :

4.1 فایل الکترونیکی حاوی عکس پرسنلی داوطلب با مشخصاتی که در راهنمای ثبت نام قید شده است.

4.2 فایل الکترونیکی حاوی تصویر کارت ملی (پشت و رو) و شناسنامه (تمامی صفحات)

4.3 فایل الکترونیکی حاوی تصویر مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی (دانشنامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات).

4.4 واریز مبلغ چهار صد هزار ریال به حساب سیبا شماره 2177579002002 نزد بانک ملی ، شعبه مینو ، به نام حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علم وصنعت ایران . و تهیه فایل تصویری (اسکن) فیش واریزی.

4.5 تهیه گواهی /گواهی های مربوط به سوابق کاری از سازمان / سازمان های ذی ربط و تهیه فایل تصویری (اسکن) آنها .(یادآوری مهم : حداقل 3 سال سابقه کار بعد از فراغت از تحصیل در کارشناسی ضروری است.)

5 – تذکرات مهم :

5.1 به منظور آشنایی داوطلبان با فرایند ثبت نام الکترونیکی ، فایل "راهنمای تصویری مراحل ثبت نام" در فرمت پی دی اف تهیه گردیده و در کنار گزینه ثبت نام در سامانه مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه در دسترس داوطلبان قرار داده شده است .موکدا به داوطلبان گرامی توصیه می شود قبل از اقدام به ثبت نام ، راهنمای یاد شده را به دقت مورد مطالعه قرار می دهند.

5.2 در صورت مواجهه با سوالات یا مشکلاتی که موفق به یافتن پاسخ آنها در راهنمای ثبت نام نشده اید می توانید با شماره تلفن 77240540 الی 48 داخلی 2548 از ساعت 10 صبح الی 14 در ایام ثبت نام (به غیر از روزهای تعطیل ) و یا آدرس پست الکترونیکی : golestan@iust.ac.ir نسبت به طرح و پیگیری سوال / مشکل خود اقدام نمایید.

5.3 حتی المقدور از موکول نمودن امر ثبت نام به روزهای آخر مهلت اعلام شده خودداری نمایید.

5.4 هر گونه خبر در خصوص آزمون و شرایط آن از طریق شماره های بعدی اطلاعیه های اختصاصی آزمون که در سایت دانشگاه علم و صنعت ایران و مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه درج می گردد اطلاع رسانی خواهد شد.

5.5 بدیهی است دانشگاه مسئولیتی در قبال صحت مطالب مندرج در سایر سایت ها نخواهد داشت.

حوزه معاونت دانشگاه

1391/5/19

دفعات مشاهده: 2125 بار   |   دفعات چاپ: 411 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code