حدیث از حضرن مهدی (ع)
اتّفاق و وفای به عهد

لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَهُ بِمُشاهَدَتِنا:

اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد ـ در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق می‌داشتند و عهد و پیمان را محترم می‌شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل می‌شدند.

:: مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن در دانشگاه علم و صنعت ::

"ارزش وجودی این شهدا از دو بعد قابل توجه است، جنبه اول؛ فعالیتهای علمی و تحقیقی و تسلط آنان به کارهای مهم و حساس است که نشان از استعداد برتر و نخبگی آنان دارد و جنبه دوم؛ ابعاد الهی و معنوی این جوانان است که همین عامل زمینه را برای شهادت آنان آماده می کند."

مقام معظم رهبری در جمع خانواده شهید احمدی روشن

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن در دانشگاه علم و صنعت

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن، فردا یکشنبه 30 بهمن ماه 1390 در مسجدالشهدای دانشگاه علم و صنعت بعد از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار می گردد.

این مراسم با حضور خانواده معظم شهید احمدی روشن، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) ، دکتر حداد عادل (رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی) ، هیأت رئیسه دانشگاه و دانشگاهیان علم و صنعت ایران و امت شهید پرور برگزار می گردد.

بدینوسیله از علاقمندان،جهت شرکت در این مراسم پرفیض و ادای دین به این دانشمند شهید، که جان خود را در جبهه جهاد علمی کشور نثار نمود، دعوت بعمل می آید.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 2047 بار   |   دفعات چاپ: 337 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781