سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: اطلاعیه شماره 4 پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ::

اطلاعیه شماره 4 پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

مرکز آموزش الکترونیکی- دانشگاه علم و صنعت ایران

زمان مصاحبه داوطلبان رشته مهندسی فناوری اطلاعات- مخابرات امن

پیرو اطلاعیه های قبلی، در خصوص پذیرش دانشجو در دوره های آموزش الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد، برای نیمسال دوم سال تحصیلی 91- 1390، بدینوسیله توجه داوطلبان رشته مهندسی فناوری اطلاعات – مخابرات امن را به موارد زیر جلب می نماید.

1. داوطلبانی که اسامی آنها در فایل ذیل آمده است، لازم است در جلسه مصاحبه شرکت کنند.

2. جلسه مصاحبه، راس ساعت 9 صبح روز جمعه مورخ 30/10/1390 در دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان گروه معارف اسلامی برگزار می شود.

آدرس: تهران، نارمک، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علم و صنعت ایران، درب مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره)، ساختمان گروه معارف اسلامی .

3. جلسه مصاحبه شامل محورهای زیر است:

3-1- پاسخ به سوالات مرتبط با سوابق شغلی و تحقیقاتی

3-2- پاسخ به سوالات مربوط به درس شبکه های کامپیوتری با توجه به حذف این درس در آزمون مورخ 16/10/1390.

داوطلبان لازم است راس ساعت 9 صبح در محل مصاحبه حضور داشته باشند. بدیهی است امکان پذیرش داوطلبانی که با تاخیر مراجعه می نمایند وجود نخواهد داشت.

اسامی داوطلبان جهت انجام مصاحبه

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه- 20/10/1390

دفعات مشاهده: 1227 بار   |   دفعات چاپ: 300 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >