معرفی قطب::
آزمایشگاه تحقیقاتی::
اخبار و اطلاعیه ها::
کنفرانس ها و همایش ها::
آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
فروشگاه الکترونیک کتاب::
تاریخ روز
امروز: پنجشنبه مورخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی سال 98
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری 98 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های دکتری پردیس دانشگاهی سال 98
نقطه قوت سایت قطب علمی"بهینه سازی سامانه های پیشرفته تولیدی و خدماتی" کدام گزینه است؟
درج اخبار و اطلاعیه ها
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ |

از کلیه اعضای محترم هیأت علمی درخواست می گردد، با توجه به دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه چنانچه واجد شرایط برای معرفی استاد نمونه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشید، اطلاعات پیوست را تکمیل و هر چه سریعتر به دبیرخانه هیأت ممیزه ارسال فرمایید. مهلت ارسال مدارک حداکثر تا شنبه ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۳ می ‏باشد.

برای دریافت فرمهای مربوطه اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 3122 بار   |   دفعات چاپ: 789 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3960