مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: سه شنبه مورخ ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
:: نشست 14 اسفند شورای شاخه با معاونت آموزش دانشگاه
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: هشتمین همایش ملی بهروری ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۳ |

هشتمین همایش ملی بهروری ایران

هشتمین همایش ملی بهروری ایران با رویکرد حرکت ملی بهره وری، 17 و 18 مهر ماه 1393 پنجشنبه و جمعه در مرکز همایش­های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می گردد.

نظر به ضرورت توسعه فرهنگ بهره­وری در کشور و لزوم تبدیل آن به دغدغه اصلی مردم و مسئولان، انجمن بهره­وری ایران مفتخر است ، این همایش را با مجوز ریاست محترم جمهوری در 17 و 18 مهر ماه 1393 پنجشنبه و جمعه در مرکز همایش­های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران با رویکرد علمی و تخصصی و با حمایت دانشگاه­های معتبر کشور از قبیل تهران، صنعتی شریف، خوارزمی، علمی کاربردی، علم و صنعت، امیر کبیر ، ... وهمچنین اندیشمندان، اساتید، دانشجویان، مراکز و سازمان­های بزرگ اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برگزار نماید.

اساتید ، دانشجویان ، پژوهشگران ، اعضای حقیقی و حقوقی انجمن بهره وری ایران و... می توانند با مراجعه به شرایط مندرج در ثبت نام این همایش ملی و کارگاه های تخصصی نسبت به حضور در این رویداد بزرگ شرکت نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس http://irpa.ir/hamayesh93 مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 2981 بار   |   دفعات چاپ: 645 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3899