مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: دوشنبه مورخ ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: مسابقه فرهنگی کارکنان و اساتید/ جنبش فردای بهتر/ 16 فروردین 1398
:: آشنایی با جنبش فرهنگی، اجتماعی و علمی "فردای بهتر" دانشگاهیان علم و صنعت ایران / 16فروردین1399
:: اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی / 19 اسفند 1398
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: هشتمین همایش ملی بهروری ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۳ |

هشتمین همایش ملی بهروری ایران

هشتمین همایش ملی بهروری ایران با رویکرد حرکت ملی بهره وری، 17 و 18 مهر ماه 1393 پنجشنبه و جمعه در مرکز همایش­های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می گردد.

نظر به ضرورت توسعه فرهنگ بهره­وری در کشور و لزوم تبدیل آن به دغدغه اصلی مردم و مسئولان، انجمن بهره­وری ایران مفتخر است ، این همایش را با مجوز ریاست محترم جمهوری در 17 و 18 مهر ماه 1393 پنجشنبه و جمعه در مرکز همایش­های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران با رویکرد علمی و تخصصی و با حمایت دانشگاه­های معتبر کشور از قبیل تهران، صنعتی شریف، خوارزمی، علمی کاربردی، علم و صنعت، امیر کبیر ، ... وهمچنین اندیشمندان، اساتید، دانشجویان، مراکز و سازمان­های بزرگ اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برگزار نماید.

اساتید ، دانشجویان ، پژوهشگران ، اعضای حقیقی و حقوقی انجمن بهره وری ایران و... می توانند با مراجعه به شرایط مندرج در ثبت نام این همایش ملی و کارگاه های تخصصی نسبت به حضور در این رویداد بزرگ شرکت نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس http://irpa.ir/hamayesh93 مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 3115 بار   |   دفعات چاپ: 684 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4072