مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۳ تیر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
:: نشست 14 اسفند شورای شاخه با معاونت آموزش دانشگاه
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: همایش کاربرد رسانه ها و شبکه های اجتماعی در کسب و کار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۳/۲۷ |

همایش کاربرد رسانه ها و شبکه های اجتماعی در کسب و کار

همایش کاربرد رسانه ها و شبکه های اجتماعی در کسب و کار به همت معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دولت در ۱۵ مهرماه سال ۱۳۹۳ برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس http://socialbi.ir/ مراجعه نمایند.

هدف اصلی از برگزاری این همایش، تبدیل تهدیدهای کسب‌وکار به فرصت‌ها از طریق هوش کسب‌وکار است. این امر از طریق ایجاد بستری برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشگاه‌ها و واحدهای صنعتی و نیز تبادل اطلاعات بین استادان، دانشجویان، پژوهشگران، مهندسان و صنعت گران این رشته حاصل خواهد شد.

کلیت محورهای برگزاری این همایش بحث، بررسی و ارائه روش‌های راهبردی و کاربردی در حوزه‌های «روابط عمومی و شبکه‌های اجتماعی»، «بازاریابی در حوزه اینترنت» و «هوش کسب‌وکار و گسترش اطلاعات در حوزه کسب‌وکار» است.

از دیگر اهداف همایش می‌شود به «آشنایی کلی با هوش کسب‌وکار»، «تاثیر شبکه‌‌های اجتماعی در بازاریابی» و «برقراری ارتباط پویا بین بخش علمی (دانشگاه‌ها و پژوهشگران) و بخش خصوصی با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی» اشاره کرد.

محورهای همایش عبارتند از:

- روابط عمومی نوین و رسانه‌های اجتماعی

- تاثیر رسانه‌های اجتماعی در بازدهی سازمان

- کارکرد رسانه‌های اجتماعی در علوم ارتباطات

- تاثیر رسانه‌های نوشتاری و دیداری در تحقق اهداف

- هوش کسب و کار در حوزه‌های روابط عمومی و بازاریابی

- تحلیل داده‌های حجیم در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی

- تحلیل شبکه‌های اجتماعی و هوش کسب و کار

- ابزارهای داده‌کاوی در هوش کسب و کار

- پردازش زبان طبیعی و متن‌کاوی

- هوش کسب و کار اجتماعی

و محورهای مرتبط دیگر . . .

دفعات مشاهده: 3713 بار   |   دفعات چاپ: 555 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 5 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3899