دسترسی به تمام مطالب::

:: در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم ریاست دکتر برخورداری تایید شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
حکم ریاست دکتر برخورداری تایید شد
در جلسه هفتصدو چهل و سومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین ،دکتر روحانی،حکم ریاست دکتر برخورداری بر دانشگاه علم و صنعت ایران تایید شد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در هفتصد و چهل و سومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اعضای شورا به ترتیب حسین سلیمی، حجت الاسلام دیرباز، محمد کافی، سعید حمیدی، محمدجواد فدایی کرمانی، حمید محمدزاده و محمدعلی برخورداری را به ریاست دانشگاه های علامه طباطبایی، قم، فردوسی مشهد، اراک، شهید باهنر کرمان، علم و فناوری مازندران و علم و صنعت ایران برگزیدند..
دفعات مشاهده: 34622 بار   |   دفعات چاپ: 1286 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 63 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3844