معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: فراخوان شرکت گاز استان آذربایجان شرقی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۷ |
عناوین پروژه های پژوهشی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی :
1- بررسی معیارهای انتخاب انواع رگولاتور(کارشناس مربوطه آقای مهندس حیدرپور)
2- مطالعه روش های شناسایی و تشخیص محل لوله های فولادی و پلی اتیلنی گاز، انتخاب بهترین روش و ساخت دستگاه مربوطه بر اساس روش منتخب (کارشناس مربوطه آقای مهندس رامین نیا)
3- بررسی و ارائه راهکارهای علمی برای افزایش طول عمر بسترهای آندی (کارشناس مربوطه آقای مهندس حیدرپور)
4- طراحی و ساخت یک نمونه دستگاه انشعاب گیری با سایز مساوی از لوله ها با سایز 3/4 اینچ با رعایت موارد ایمنی مربوطه و بدون قطع گاز (کارشناس مربوطه آقای مهندس رامین نیا)
جهت دریافت فرم پیشنهاد پروژه پژوهشی کلیک کنید
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.
0411-3318390 آقای حیدر پور داخلی 114 و آقای رامین نیا داخلی 116
دفعات مشاهده: 1884 بار   |   دفعات چاپ: 491 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 17 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3855