درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: دانشگاه آزاد خوراسگان، میزبان نخستین همایش ایده‌های نو در کشاورزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۵ |

نخستین همایش ایده‌های نو در کشاورزی، ششم و هفتم بهمن ماه جاری در محل سالن همایش‌های بین المللی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، فروغ مرتضایی نژاد، رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان با اعلام این خبر گفت: محورهای این همایش که با حضور اساتیدی از دانشگاه‌های معتبر انگلیس، آمریکا و دیگر کشورها برگزار خواهد شد عبارتند از طراحی فضای سبز، باغبانی، ماشین آلات کشاورزی، گیاه پزشکی، زراعت و اصلاح نباتات، محیط زیست، خاک‌شناسی، مهندسی آب هیدرولوژی، علوم و صنایع غذایی و علوم دامی است.

وی اظهار کرد: در این همایش برنامه‌های جانبی متعددی پیش‌بینی شده است. این همایش صبح روز شنبه 5 بهمن ماه با برگزاری کارگاهی با همکاری و هماهنگی سازمان پارک‌ها و فضای سبز اصفهان و با حضور جیمز هیچما (استاد دانشگاه شیفیلد انگلیس) و محمد پسر کسلی( استاد دانشگاه آریزونا امریکا) و بعد از ظهر بازدید از باغ جروکان اصفهان(کلکسیون چمن) خواهد بود.

مرتضایی نژاد افزود: مراسم افتتاحیه همایش در صبح روز یکشنبه ششم بهمن ماه با سخنرانی مسوولان کشوری و استانی آغاز خواهد شد و بعد از ظهر با ارایه سخنرانی همزمان در سه سالن مجزا ادامه خواهد یافت.

وی گفت: در روز دوشنبه هفتم بهمن ماه نیز سخنرانی‌ها در سه سالن به طور همزمان ادامه خواهد داشت و بعد از ظهر مراسم اختتامیه و قطعنامه پایانی همایش را با حضور مسئولان و اساتید دانشگاه خواهیم داشت.

رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با بیان اینکه این همایش همزمان با هفته بین‌المللی کشاورزی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این همایش با جلب حمایت دانشگاه‌ها و سازمان‌های مختلف در نوع خود از جمله همایش‌های حائز اهمیت است.

دفعات مشاهده: 1594 بار   |   دفعات چاپ: 286 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 6 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 3844