درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: رئیس بنیاد ملی نخبگان با پروفسور منصوری دیدار و گفتگو کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ |

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان عصر روز چهارشنبه هجدهم دی ماه با پروفسور غلامعلی منصوری، استاد دانشگاه ایلینویز امریکا و از بنیان گذاران فناوری نانو در ایران ،دیدار کرد.

به گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی نخبگان، در این دیدار معاون علمی وفناوری رییس جمهور ضمن تقدیر از نقش پروفسور منصوری برای بنیان‌گذاری فناوری نانو در جمهوری اسلامی ایران گفت: از اینکه ما بتوانیم از کمک ها و علم شما بهره ببریم مایه خوشحالی است.

دکتر سورنا ستاری اظهار کرد: در این راستا لازم است ابتدا دانشجویان برتر شاغل به تحصیل در خارج از کشور را رصد کنیم و برای آنها امکاناتی در نظر بگیریم که دانشجو پس از تکمیل تحصیلاتش علاقمند و مشتاق به بازگشت به کشور باشد.

رییس بنیاد ملی نخبگان به وضعیت خدمت سربازی نخبگان خارج از کشور اشاره کرد و افزود:  در حال حاضر 6 هزار نفر از طرح معافیت سربازی در بنیاد ملی نخبگان استفاده کرده اند. بر اساس قوانین مصوب موجود موضوع خدمت سربازی برای نخبگان علاقمند به بازگشت به وطن قابل حل است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به سخنرانی دکتر فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم تجلیل از برگزیدگان هجدهمین المپیاد علمی کشور در رابطه با بازگرداندن نخبگان به کشور تاکید کرد: با توجه به ابراز علاقه وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری نیز برای بازگرداندن نخبگان به داخل کشور، باید شرایطی مثل پرداخت دستمزدهایی مناسب نسبت به کشورهای میزبان را فراهم کنیم تا برای نخبگان جذابیت‌های لازم برای بازگشت و ماندگاری در وطن ایجاد شود.

همچنین در این دیدار پروفسور منصوری با تاکید بر اینکه ایران در عرصه فناوری نانو پیشرفتهای قابل ملاحظه‌ای داشته است گفت: در حال حاضر ایران و امریکا که هر دو از کشورهای پیشرو در زمینه فناوری های نانو هستند، می توانند همکاری های مثمر ثمری داشته باشند.

استاد ایرانی دانشگاه ایلینویز امریکا به فضای میان گروه‌های تحقیقاتی در هر دو کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بی شک در امریکا نیز از فعالیت در مباحث فناوری های نانو به ویژه در مسایل مربوط به علوم پزشکی استقبال می شود و امکان ایجاد زمینه همکاری بین گروه های تحقیقاتی بسیار است.

در پایان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان با اهدا لوح تقدیری از خدمات پروفسور غلامعلی منصوری این استاد برجسته ایرانی تقدیر نمود.

خاطر نشان می‌شود؛ در این دیدار دکتر علی وطنی، معاون توسعه فناوری، دلیری معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، دکتر سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و دکتر محمدعلی عمادی مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نیز حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 1693 بار   |   دفعات چاپ: 288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 8 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 3835