دسترسی به تمام مطالب::

:: برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۱ |

برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

آزمون اختصاصی مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران روز پنج شنبه 19/10/92 از ساعت 9 الی 11:30 برگزار شد .

این آزمون با حضور مهندس جوکار نماینده سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر فتحیان معاون آموزشی دانشگاه ،  دکتر احمدیان رئیس پردیس دانشگاهی و دکتر نویدبخش معاون آموزشی پردیس راس ساعت مقرر در مجتمع کلاسهای علوم پایه دانشگاه برگزار شد .

داوطلبان رشته های مهندسی کامپیوتر - هوش مصنوعی،  مهندسی عمران - خاک و پی ، مهندسی مکانیک - ساخت و تولید و بیو مکانیک در این آزمون ورودی شرکت نمودند .

همچنین داوطلبان رشته های مهندسی شیمی،  مهندسی برق - سیستم های قدرت و مهندسی پزشکی - بیوالکتریک نیز به صورت مصاحبه پذیرش خواهند داشت .

نتایج آزمون اختصاصی مقطع کارشناسی ارشد   از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 4802 بار   |   دفعات چاپ: 1070 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 79 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3846