درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: کسب عنوان رتبه اول دانشجویان دکترا دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1392/8/4 |

جناب آقای مهرداد آشتیانی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار مقطع دکترا  ، علاوه بر کسب عنوان دانشجوی ممتاز آموزشی در سال تحصیلی 92-91 از لحاظ میانگین معدل تحصیلی ، با کسب میانگین 19.9  حائز رتبه اول در بین کلیه دانشجویان دکترا دانشگاه علم و صنعت شدند .دانشکده مهندسی کامپیوتر ضمن عرض تبریک کسب این افتخار ارزنده ، موفقیت در مراتب بالاتر را برای ایشان آرزومند است.

دفعات مشاهده: 2753 بار   |   دفعات چاپ: 636 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4044