دسترسی به تمام مطالب::

:: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران ::

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران

پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران برای نیمسال اول سال تحصیلی93-1392 (مهرماه 92) از طریق برگزاری آزمون اختصاصی و مصاحبه تحت نظارت سازمان سنجش آموزش کشور در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و ضوابط و شیوه تحصیل در این پردیس به آدرس سایت : http://campus2.iust.ac.ir ) مراجعه نمایند. ضمنا شماره تلفن 77240271-021 آماده پاسخگویی به سوالات داوطلبان می باشد.

دفعات مشاهده: 20814 بار   |   دفعات چاپ: 1459 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 106 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3899