درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: انتخاب دانشجوی دانشکده مهندسی کامپیوتر به عنوان جوان برتر ایرانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۳/۱۳ |

مهندس مرتضی اخوت دانشجوی دکترا مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم وصنعت ایران به عنوان جوان برتر ایرانی در جشنواره کشوری حضرت علی اکبر (ع) با موضوع علم و فناوری انتخاب و معرفی شد.

مهندس مرتضی اخوت دانشجوی دانشجوی دکترای دکتر کنگاوری و ورودی سال 1392 رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار می‌باشند و دوره کارشناسی‌ارشد خود را نیز در همین دانشگاه سپری نموده اند.

لازم به ذکر می‌باشد جشنواره کشوری حضرت علی اکبر (ع) توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ورزش و جوانان در چهار بخش «کشاورزی»، «علوم انسانی»، «پزشکی» و «علم و فناوری» برگزار شدند.

دفعات مشاهده: 2022 بار   |   دفعات چاپ: 519 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 27 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991