دسترسی به تمام مطالب::

:: دکتر هادی­شهریار شاه­حسینی پژوهشگر برتر در حوزه پژوهش و فناوری انتخاب شد ::

در سومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات،

عضو هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه پژوهش و فناوری انتخاب شد

دکتر هادی­شهریار شاه­حسینی عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه علم وصنعت ایران به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه پژوهش و فناوری سومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات، انتخاب شد و لوح تقدیر و تندیس جشنواره به وی اعطا گردید.

در این جشنواره که با حضور رئیس جمهور، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از فعالان بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در تاریخ 29 اردیبهشت 1392 برگزار شد، از برگزیدگان بخش­های 9 گانه جشنواره (کارگروه تولید و پشتیبانی، کارگروه کیفیت و ارائه خدمات شبکه ای، کارگروه توسعه صادرات فاوا، کارگروه ارائه خدمات و محتوا، کار گروه پژوهش و نوآوری، کار گروه آموزش و اطلاع رسانی، کار گروه توسعه کسب و کار، کار گروه امنیت فاوا، کار گروه دولت الکترونیک) تقدیر به عمل آمد.

بر همین اساس کمیته تخصصی انتخاب پژوهش­گر برتر، در کارگروه پژوهش نوآوری، تندیس نقره­ای و لوح تقدیر جشنواره سوم را به دکتر هادی­شهریار شاه­حسینی اهدا کرد .

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به دکتر شاه حسینی تبریک گفته و موفقیت‌های روزافزون وی را از خداوند منان مسئلت دارد.

دفعات مشاهده: 3972 بار   |   دفعات چاپ: 1025 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 109 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 3781