درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: کسب رتبه دوم تیم رباتیک دانشکده در مسابقات بین المللی Iran open 2013 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱/۲۰ |

تیم Axiom دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران در لیگ شبیه ساز فوتبال دو بعدی در هشتمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک Iran Open 2013 موفق به کسب رتبه دوم شد..این مسابقات 16 الی 18 فروردین برگزار گردیده است.

دانشکده مهندسی کامپیوتر کسب این رتبه را به اعضای پرتلاش تیم و دانشجویان دانشکده تبریک گفته و برای این عزیزان موفقیت در رقابتهای اینده را ارزومند است.اعضای تیم عبارتند از :

1- محمد غضنفری

2- محمد مهدوی لاهیجانی

3- فربد صمصامی فر

4- امید شیرخورشیدی

5- حسین رحمتی زاده

6-پیام مهاجری

دفعات مشاهده: 1853 بار   |   دفعات چاپ: 579 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 26 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4004