درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: بازدید هیاتی از دانشگاه ملی سنگاپور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۱۲/۹ |

AWT IMAGEAWT IMAGE

با هماهنگی دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه بدنبال دعوت دانشکده مهندسی کامپیوتر، هیاتی از دانشگاه ملی سنگاپور “National University of Singapore” ، شامل پرفسور Tiow Song Tan معاون تحصیلات تکمیلی، و دکتر فرزام فربیز عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر آن دانشگاه روز دوشنبه 7 اسفند ماه 1391 از ساعت 10 تا 12:30 در دانشگاه حضور یافتند.

در ابتدا جلسه ای با حضور معاونین و اساتید دانشکده و همچنین مدیر دفتر همکاریهای علمی وبین المللی دانشگاه برگزار گردید که طی آن همکاریهای دو جانبه و همچنین انعقاد تفاهم نامه بین دو دانشگاه مورد بررسی و مذاکره قرار گرفت.

پس از آن سخنرانی در زمینه "واقعیت مجازی" توسط دکتر فرزام فربیز در دانشکده برگزار گردید .

دانشگاه ملی سنگاپور از دانشگاههای برتر جهان و دارای رتبه 25 در میان 872 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی QS و رتبه اول در میان 21 دانشگاه کشور سنگاپور می باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3991