Home Home Information Contact Site Map Library

انجمن شیمی ایران

مرجع دانش

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: ثبت نام و اخذ واحد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۹/۲۱ |

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشدورودیهای91و90

ودکتری 91

به اطلاع می رساند جهت انجام ثبت نام و اخذ واحد درن یمسال دوم 92-91( طبق زمان بندی در تقویم آموزشی ) الزاماً می بایست پس ازدریافت فرم دستی انتخاب واحد از سایت دانشکده ( یا مراجعه به دفتر آموزش دانشکده )،به مدیر گروه مربوطه برای تعیین دروس انتخابی در ترم آینده مراجعه نمایید. وپس ازتایید وامضاءمدیر گروه، فرم انتخاب واحد را به آموزش دانشکده عودت دهید. سپس در سیستم گلستان در موعد مقرربصورت اینترنتی انتخاب واحد نمایید.در غیر اینصورت در انجام اخذ واحد های درسی در ترم آینده با مشکل مواجه خواهید شد.

آموزش دانشکده شیمی

21/9/91

دفعات مشاهده: 1942 بار   |   دفعات چاپ: 403 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 52 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش