جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی

جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی

جلسه نقد عملکرد معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی عصر روز یکشنبه، نوزدهم آذرماه سال91، درحضور جمع کثیری از دانشجویان در تالار شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر فتحیان (معاون آموزشی)، دکتر خلج امیرحسینی (معاون فرهنگی) و دکتر اکبری (معاون دانشجویی) دانشگاه پاسخگوی سوالات دانشجویان در زمینه­های آموزشی، صنفی، رفاهی و فرهنگی بودند.

در ابتدای این جلسه پرسش و پاسخ، دکتر اکبری(معاون دانشجویی) ابراز امیدواری کرد این جلسه آیینه تمام نمای عملکرد معاونت دانشجویی و بستری برای شناخت نقاط ضعف و حل سریعتر مشکلات در راستای خدمت رسانی به دانشجویان باشد. دکتر خلج(معاون فرهنگی) نیز با تشکر از مجمع دفاتر فرهنگی برای بنیان گذاشتن این جلسه، ایام سوگواری اباعبدا... الحسین(ع) را تسلیت و روز دانشجو را تبریک گفت. همچنین دکتر فتحیان(معاون آموزشی)، با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، از دانشجویان خواست ضمن بیان نقاط ضعف، راه حل و پیشنهادات خود را هم بیان کنند و جلسه را به سمت استخراج راه حل و یورش فکری پیش ببرند.

در ادامه جلسه، دانشجویان به طرح سوالات و انتقادات خود در زمینه­های مرتبط با این سه حوزه پرداختند و معاونان حاضر در جلسه پاسخگو بودند. عمده مباحث مطرح شده توسط دانشجویان مواردی نظیر اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه، منشور اخلاقی، ضرورت تشکیل دوباره شورای صنفی دانشجویان، اختصاص بودجه متناسب به تشکلها و ضرورت برنامه ریزی مفید برای هزینه بودجه در معاونت فرهنگی و.. بود.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 5093 بار   |   دفعات چاپ: 1185 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 155 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.