مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۲۵ آذر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: کارگاه آموزشی اصول،مفاهیم وکاربردهای مهندسی پایایی درصنعت برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۹/۱۸ |

با حضور پروفسور السید

کارگاه آموزشی اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت برگزار شد

کارگاه آموزشی «اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت» با حضور پروفسور السید(استاد دانشگاه رتگرز امریکا)، روز یکشنبه دوازدهم آذرماه 1391 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.

این کارگاه یک روزه آموزشی، توسط قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی و با هدف توسعه دانش مهندسی پایایی در صنعت و کاربردهای آن برنامه­ریزی شد.

کارگاه اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت، توسط پروفسور السید، از اساتید بنام دنیا در حوزه مهندسی پایایی و استاد دانشکده مهندسی صنایع و سیستم­ها در دانشگاه راتگرز، ایالت نیوجرسی ‌امریکا برگزار شد و قریب به 100 نفر از متخصصان صنایع و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، در آن شرکت کردند که به شرکت کنندگان، در پایان کارگاه، مدرک معتبر بین­المللی اعطا خواهد شد.

گفتنی است مهندسی پایایی، کیفیت در بُعد زمان را بحث می­کند و موضوع آن، بهبود قابلیت اطمینان محصولات صنعتی و خدمات در طول زمان است.

بنابر توضیحات آقای دکتر نورالسناء (قائم مقام قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی)، لزوم توجه به بحث پایایی در صنعت، در این مقطع که تحریمهایی علیه کشورمان اعمال می­شود، از ضرورتهای غیر قابل چشم­پوشی است چراکه نیاز به استفاده از محصولات تولید داخل، روزافزون است و این کالاها باید بتوانند در طول زمان از قابلیت اطمینان کیفی خوبی برخوردار باشند و از اهداف برگزاری این کارگاه و دعوت قطب علمی از استاد شاخص این حوزه نیز کمک به بهبود خدمات در مقابله با چالش شرایط تحریمهاست.

قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی همچنین بعد از ظهر این روز، نشستی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده­های مهندسی صنایع و مهندسی پیشرفت با موضوع «مهندسی قابلیت اطمینان و فرصتهای مطالعاتی دانشجویی» برگزار کرد که در آن پروفسور السید سخنرانی کرد.

دفعات مشاهده: 2672 بار   |   دفعات چاپ: 620 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004