مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۲۵ آذر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 93-92 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۸/۱۵ |

نحوه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز (استعدادهای درخشان)

در مقطع کارشناسی‌ارشد برای سال تحصیلی 93-92 دانشگاه علم و صنعت ایران

مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (حمایت از استعدادهای درخشان) در خصوص پذیرش دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی سایر دانشگاه‏های دولتی کشور، دانشگاه علم و صنعت ایران مدارک و شرایط دانشجویان ممتاز ورودی 88 دانشگاه‏ها و مؤسسات آموزش عالی کشور را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 93-92 بدون شرکت در آزمون ورودی مورد بررسی قرار می‏دهد.

حداقل شرایط لازم جهت درخواست

- دارا بودن حداقل معدل 16 و گذراندن حداقل 100 واحد درسی در مقطع کارشناسی دوره روزانه حضوری و اتمام تحصیلات کارشناسی تا تاریخ 31/6/1392

- دارا بودن رتبه 1 الی 5 در میان دانشجویان رشته و گرایش مربوطه

متقاضیان می‏بایست ثبت نام اولیه خود را از تاریخ 24/8/1391 الی 8/9/1391 صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.

تذکر 1: متقاضی موظف است تعداد سه رشته گرایش مورد علاقه را به ترتیب اولویت مشخص نماید (فهرست رشته و گرایش‏ها به پیوست می‏باشد).

تذکر 2: پذیرش دانشجویان کارشناسی جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تأیید نهایی سازمان سنجش انجام می‏پذیرد؛ لذا اطلاعات ارائه شده متقاضیان براساس آخرین ضوابط ابلاغ شده از سوی وزارت علوم توسط کمیته‏های کارشناسی دانشگاه بررسی گردیده و نتیجه بررسی به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد. بدیهی است تکمیل فرم تقاضا و ارائه اطلاعات هیچ حقی را برای متقاضیان جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد نخواهد کرد.

تذکر 3: صرفاً درخواست پذیرش داوطلبان دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاه‏های دولتی کشور مورد ارزیابی و بررسی قرار داده خواهد شد.

توجه:

در صورت بروز هر گونه مشکل در انجام مراحل ثبت‌نام، با شماره تلفن 77240168 یا پست الکترونیک به نشانی golestan@iust.ac.ir تماس حاصل نمایید.

نام دانشکده رشته و گرایش
مهندسی برق الکترونیک، قدرت (ماشین، سیستم، حفاظت شبکه)، مخابرات (سیستم، میدان)، کنترل، مهندسی پزشکی، بیوالکتریک، فناوری اطلاعات، مخابرات امن، مهندسی فناوری ماهواره
مهندسی عمران سازه، راه و ترابری، مهندسی برنامه‏ریزی حمل و نقل، سازه‏های هیدرولیکی، مهندسی زلزله، مکانیک خاک و پی، مهندسی محیط زیست، مهندسی آب، مهندسی مدیریت ساخت، سازه‏های دریایی
مهندسی صنایع مهندسی صنایع، مهندسی سیستم‏های اقتصادی ـ اجتماعی، مدیریت سیستم و بهره‏وری، مدیریت اجرایی، مهندسی فناوری اطلاعات ـ تجارت الکترونیک
مهندسی مکانیک طراحی کاربردی (مکانیک جامدات، دینامیک کنترل ارتعاشات، شکل‏دهی، مکاترونیک)،تبدیل انرژی (دینامیک سیالات، سیستم‏های انرژی، علوم حرارتی)، ساخت و تولید (مکاترونیک)،هواـ فضا(آئرودینامیک، جلوبرندگی، سازه) مهندسی پزشکی ـ بیومکانیک
مهندسی مواد شناسایی و انتخاب روش ساخت مواد فلزی، استخراج فلزات، سرامیک، ریخته‌گری، مهندسی پزشکی ـ بیومواد
مهندسی شیمی ترمودینامیک وسینتیک، فرآیندهای جداسازی، صنایع شیمی معدنی، طراحی، شبیه‌سازی و کنترل فرآیندها، بیوتکنولوژی، مهندسی پلیمر
مهندسی کامپیوتر معماری سیستم‌های کامپیوتری، هوش مصنوعی و رباتیک، نرم‏افزار، طراحی شبکه‌های  کامپیوتری
مهندسی راه آهن راه‏آهن برقی، حمل و نقل ریلی، ماشین‌های ریلی، خطوط راه‌آهن، کنترل و علایم
شیمی شیمی محض (فیزیک، معدنی، تجزیه، آلی)، نانو شیمی
مهندسی معماری

و شهرسازی

معماری پایدار، معماری فضاهای آموزشی و فرهنگی، معماری فضاهای بهداشتی درمانی، معماری فناوری، معماری مسکن، شهرسازی ـ برنامه ریزی شهری، شهرسازی ـ برنامه‏ریزی منطقه‌ای، شهرسازی - طراحی شهری، مرمت و احیای بناهاو بافت‌های تاریخی، طراحی صنعتی
ریاضی ریاضی محض (جبر، هندسه، آنالیز)، ریاضی کاربردی (تحقیق در عملیات، آنالیز عددی)، آمار ریاضی
فیزیک فیزیک (حالت جامد و اتمی مولکولی)، فوتونیک
مهندسی خودرو سازه و بدنه خودرو، سیستم محرکه خودرو، طراحی سیستم‌های تعلیق، ترمز و فرمان خودرو
مهندسی پیشرفت مدیریت تکنولوژی، توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی
تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دفعات مشاهده: 4154 بار   |   دفعات چاپ: 548 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 54 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004