معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: رونمایی از سامانه تشخیص صلاحیت رتبه‌بندی و صدور مجوز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۷/۳۰ |
با حضور دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم سامانه دبیرخانه تشخیص صلاحیت رتبه‌بندی و صدور مجوز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مهدی‌نژادنوری در مراسم رونمایی از این سامانه گفت: طی سال‌های اخیر رشد و توسعه پارک‌های علم و فناوری و قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در وزارت علوم صورت گرفته و زمانی که فعالیت‌های مربوط به پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در درون یک نهاد مدیریت شود، تعاملات بیشتر و اثربخشی‌ بهتری به همراه خواهد داشت.
دکتر مهدی نژادنوری با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری کشور در سه تا پنج محور اصلی فعالیت دارند گفت: 80 درصد فعالیت پارک‌های علم و فناوری براساس محورهای اصلی آنها صورت می‌گیرد و تنها 20 درصد فعالیت آنها اقتضایی است.
وی بیان داشت: بعد از کشور چین، ایران در قاره آسیا به موضوع گسترش زیرساخت‌های لازم برای پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان توجه کرده است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: یکی از بخش‌های اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد است که شرکت‌های دانش بنیان مهمترین عنصر برای این امر به شمار می‌رود.
دکتر مهدی نژاد نوری افزود: جمهوری اسلامی ایران نیاز به نوآوری و جهش دارد که این نیاز با افزایش جمعیت فناوران صورت خواهد گرفت و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند این نوع جهش‌ها را رقم بزنند.
وی تصریح کرد: برای حفظ کمیت و کیفیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان باید رتبه بندی این مراکز مدنظر قرار گیرد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در حال حاضر 31 پارک علم و فناوری، 117 مرکز رشد، 2700 شرکت دانش بنیان و 19 هزار نفر فناور در کشور وجود دارد.
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان سهم عمده ای در اقتصاد ملی ندارند که این گزینه باید تقویت شود.
این سامانه بر اساس قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان (مصوب سال 89) انجام شده که بر این اساس مصداق‌های دانش بنیان بودن شرکت‌ها، حمایت‌ها، شناسایی تشخیص صلاحیت و رتبه‌بندی در آن تعیین می‌شود.
گفتنی است از سال گذشته طراحی و اجرای سامانه دبیرخانه تشخیص صلاحیت رتبه‌بندی و صدور مجوز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در دبیرخانه شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری (عتف) آغاز شده بود.(منبع : پرتا وزارت علوم)
دفعات مشاهده: 2609 بار   |   دفعات چاپ: 621 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 38 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054