دانشکده::

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

آزمایشگاه مهندسی و فیزیک

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: جشنواره پنجم پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری ::

جشنواره پنجم پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری در تاریخ 4 دی ماه 1391 برگزار می گردد .مقابله با موانع و چالش‌های بزرگ در مسیر مدیریت و حکمرانی شایسته شهری،  تحقق آرمان های مندرج در سند چشم انداز و دیگر اسناد بالادستی توسعه شهری و نیز بهره‌برداری مناسب از فرصت‌ها وتجارب با ارزش موجود در فضای محلی، ملی، منطقه‌ای و جهانی و پاسخگویی به انتظارات و نیازهای پویا و فزاینده زندگی شهری، نیازمند انجام مطالعات و پژوهش های گسترده وعمیق بنیادین، کاربردی و توسعه ای  و کاربست دستاورد ها و نتایج آنها و نیز استفاده از نوآوری های واندیشه های جدیددر حوزه مدیریت شهری است.
شهرداری تهران با همکاری، همدلی و همراهی تمامی اندیشمندان، اساتید، پژوهشگران، متخصصان، و دانشجویان آگاه و شهروندان مسولیت پذیر و مشارکت جو، "پنجمین جشنواره ملی و  اولین جشنواره بین المللی برترین های پژوهش ونوآوری در مدیریت شهری" را در سال "حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی"، برگزار می نماید.
انتظار می رود این جشنواره با مشارکت مناسب تمامی ذینفعان و بازیگران این عرصه، فرصت های ارزشمندی را برای توسعه و تحکیم پیوندهای میان علم و عمل در مدیریت شهری و نیز شکوفایی و بالندگی شهرها و بهبود زندگی شهروندان فراهم سازد. جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر و یا به جناب آقای دکتر فیضی نماینده دانشگاه و عضو شورای سیاست گذاری جشنواره مراجعه فرمائید. http://rpc.tehran.ir

دفعات مشاهده: 2544 بار   |   دفعات چاپ: 600 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 54 بار   |   0 نظر