درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: سخنرانی علمی دکتر ناصر مزینی رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۷/۲۲ |

سی امین سخنرانی علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با عنوان «چالشها و راهکارهای اجرای دوره‌های یادگیری الکترونیکی در ایران» با سخنرانی دکتر ناصر مزینی، استادیار و رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر و از مدیران اسبق و توانمند مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران در روز چهارشنبه 26 مهر 91، از ساعت 14 تا 16 در تالار اجتماعات پژوهشگاه برگزار می‌شود.

در این سخنرانی مواردی نظیر «مشکلات پیش‌رو برای تعریف و راه‌اندازی یک دوره آموزش الکترونیکی چیست»؛ » چه موانعی بر سر راه‌اندازی دوره می‌تواند ایجاد شود»؛» مشکلات فناورانه و فرهنگی شامل چه اجزایی است»؛ «تداوم اجرای دوره‌ها مستلزم چه نیازمندی‌هایی است»؛ «برون‌رفت از مشکلات و عوامل فائق آمدن بر چالشها کدامند»؛ «چه راهکارهایی برای موفقیت اجرای دوره می‌توان پیشنهاد کرد؟» بررسی می شود.

علاقه مندان به شرکت در این سخنرانی، می‌توانند کاربرگه نام‌نویسی الکترونیکی را تکمیل و ارسال نمایند.

گفتنی است علاقه مندان می توانند این سخنرانی را از طریق پایگاه وب پژوهشگاه به صورت زنده مشاهده نموده و پرسشهای خود را در طی سخنرانی از طریق رایانامه scirel@irandoc.ac.ir آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید مطرح نمایند.

لازم به ذکر است، شرکت در سخنرانی‌های علمی پژوهشگاه برای عموم آزاد و به ‌صورت رایگان می‌باشد.

تالار اجتماعات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ابران در تهران: خیابان انقلاب، تقاطع فلسطین، ضلع جنوب شرقی،پلاک 1090 طبقه ششم واقع شده است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود

سخنرانی علمی «چالشها و راهکارهای اجرای دوره‌های یادگیری الکترونیکی در ایران»

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با همکاری انجمن یادگیری با الکترونیکی ایران (یادا) سی امین علمی خود و هفتمین سخنرانی علمی در سال 91 را با عنوان «چالشها و راهکارهای اجرای دوره‌های یادگیری الکترونیکی در ایران» برگزار می‌کند .

به گزارش لیزنا، سی امین سخنرانی علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با عنوان «چالشها و راهکارهای اجرای دوره‌های یادگیری الکترونیکی در ایران» با سخنرانی دکتر ناصر مزینی، استادیار دانشگاه علم و صنعت در روز چهارشنبه 26 مهر 91، از ساعت 14 تا 16 در تالار اجتماعات پژوهشگاه برگزار می‌شود .

در این سخنرانی مواردی نظیر «مشکلات پیش‌رو برای تعریف و راه‌اندازی یک دوره آموزش الکترونیکی چیست»؛ » چه موانعی بر سر راه‌اندازی دوره می‌تواند ایجاد شود»؛ » مشکلات فناورانه و فرهنگی شامل چه اجزایی است»؛ «تداوم اجرای دوره‌ها مستلزم چه نیازمندی‌هایی است»؛ «برون‌رفت از مشکلات و عوامل فائق آمدن بر چالشها کدامند»؛ «چه راهکارهایی برای موفقیت اجرای دوره می‌توان پیشنهاد کرد؟» بررسی می شود .

علاقه مندان به شرکت در این سخنرانی، می‌توانند کاربرگه نام‌نویسی الکترونیکی را تکمیل و ارسال نمایند .

گفتنی است علاقه مندان می توانند این سخنرانی را از طریق پایگاه وب پژوهشگاه به صورت زنده مشاهده نموده و پرسشهای خود را در طی سخنرانی از طریق رایانامه scirel@irandoc.ac.ir آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید مطرح نمایند .

لازم به ذکر است، شرکت در سخنرانی‌های علمی پژوهشگاه برای عموم آزاد و به ‌صورت رایگان می‌باشد .

دفعات مشاهده: 3212 بار   |   دفعات چاپ: 786 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 54 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4061