دانشکده::

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

آزمایشگاه مهندسی و فیزیک

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: مسابقه بین المللی بین دانشگاهی DECATHLON2013 ::

اطلاعیه مسابقه بین المللی

از کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری علاقمند به شرکت در مسابقه بین المللی بین دانشگاهی DECATHLON2013 برای ایجاد تیم پژوهشی و طراحی فناوریهای مرتبط با خانه پسیو و بهینه سازی انرژی دعوت به عمل می آید جهت آشنایی، هماهنگی و انتخاب تیم روز دوشنبه مورخ 24/7/91 در ساعت 18-30/16 در سالن آمفی تئاتر شهید مداح دانشکده معماری حضور به هم رسانند.

رشته های مورد نیاز: مهندس مکانیک، مهندس برق، مهندسی کامپیوتر، طراحی صنعتی، مهندسی شیمی گرایش نانو، مهندسی عمران- مهندسی مواد و دیگر رشته های مرتبط

برای اطلاعات بیشتر به سایت www.solardecathlon.gov یا با ایمیل elah_najafi@iust.ac.ir تماس بگیرید.

دفعات مشاهده: 2466 بار   |   دفعات چاپ: 667 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 52 بار   |   0 نظر