برگزاری جلسه فرهنگی اساتیدبا سخنرانی سرلشکر فیروز آبادی

با حضور سرلشکر فیروزآبادی،

جلسه فرهنگی اساتید با موضوع «درخشش موعود باوری در دفاع مقدس» برگزار شد

ظهر روز دوشنبه هفدهم مهرماه سال 1391،جلسه فرهنگی اساتید با سخنرانی سرلشکر فیروزآبادی و موضوع «درخشش موعود باوری در دفاع مقدس» در مجتمع حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور در این مراسم اظهار داشت: شیعیان بنا بر عقیده‌ای به وجود امام زنده و غایب از نظرها همچون خورشید در پس ابرها اعتقاد دارند و همواره در انتظار ظهور آن رهبر و پیشوای سفر کرده رنج‌های بسیاری را برخود هموار کردند.

سرلشکر فیروزآبادی گفت: هر جا «امام امت» و «امت امام» پیدا کنیم روح ولایت در آنجا حاضر و جاری است و این امت امام در طول وقایع سال 57، 22 بهمن، روز قدس و 9 دی 88 و تداوم آن در سال‌های بعد بود که با بهرمندی از روح ولایت و اثرحکم امام زمان (عج) به صحنه می‌آیند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به پرسشی درباره تحریم‌های غرب علیه ایران گفت: در سیاست‌ خارجی ایالات متحده امریکا، تحریم یک اهرم برای کمک به سیاست خارجی است و هر جا درعرصه سیاست خارجی کم بیاورند، از موضوع تحریم استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه «تاکنون امریکا کشورهای زیادی را مورد تحریم قرار داده است»، گفت: تحریم‌ها برای جمهوری اسلامی ایران همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد. وقتی که انقلاب اسلامی در ایران به پیروزی رسید، امریکا ایران را در لیست تروریست‌ها قرار داد و سه سال بعد اقدام به تحریم ایران کرد و با مرور زمان بر این تحریم‌ها افزوده شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه «تحریم‌های اروپا و امریکا علیه ایران مغایر با مفاد منشور ملل متحد است»اظهار کرد: تحریم‌ها علاوه بر اینکه یک نوع دخالت در استقلال و حاکمیت داخلی کشورهاست، با مفاد منشور ملل متحد نیز مغایرت دارد و برآن اشکال وارد است.

سرلشکر فیروزآبادی با بیان اینکه «از زمانی که جمهوری اسلامی ایران با این تهدیدها مواجه شد، تلاش کرد که این تحریم‌ها را خنثی کند و در عرصه تحقیق و تولید هر چه بیشتر قدم برداشت»، افزود: حرکت اول استکبار در این راستا بود که ما را در جنگ نظامی نابود کند.آنها در واقع می‌خواستند انقلاب اسلامی را که حرکتی در برابر لیبرالیسم و کمونیسم بود، نابود کنند.

وی افزود: امریکا‌هایی‌ها، صدام را جهت حمله به ایران تحریک کردند و تعداد زیادی از کشورها نیز به آنها کمک کردند و وقتی دیدند در بعد تهدید نظامی و علمیات نظامی نتوانستند به نتیجه‌ای برسند، گفتند تا وقتی ملت ایران متعهد و منسجم است، در برابر هر قدم و فعالیتی می‌ایستد و خودش را می‌تواند اداره کند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 4654 بار   |   دفعات چاپ: 1243 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 134 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.