مدیریت دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
گروه‌های دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

تلفن دفتر: ۷۷۲۴۰۵۶۵ - ۷۷۲۴۰۳۹۹
دورنگار: ۷۷۲۴۰۳۹۸
تلفن مرکزی دانشگاه: ۹-۷۷۴۵۱۵۰۰
آموزش کارشناسی:
۷۳۲۲۸۱۰۳ و ۷۳۲۲۸۱۹۵
آموزش تحصیلات تکمیلی:
۷۳۲۲۷۱۸۶ و ۷۳۲۲۷۱۸۸ و ۷۳۲۲۷۱۸۹ و
کد پستی دانشگاه: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
صندوق پستی دانشگاه:
پست الکترونیکی:
mailcivileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
:: قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری پذیرفته شده سال 91 ::

اطلاعیه مهم

بدینوسیله موارد ذکر شده زیر در خصوص ثبت نام و اخذ واحد برای نیمسال اول سال تحصیلی 92-91، شروع کلاسها و اساتید راهنمای مربوطه به اطلاع دانشجویان دکتری می‏رسد.

1- زمان ثبت نام و اخذ واحد از روز دوشنبه مورخ 17/7/91 لغایت چهارشنبه مورخ 19/7/91 می‏باشد.
2- شروع کلاسها از روز شنبه مورخ 22/7/91 می‏باشد.
3- آن دسته از دانشجویانی که استاد راهنمای آنها توسط گروه معین شده است جهت دریافت فرم مربوط به ثبت نام به واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه و پس از تائید فرم مربوطه توسط استاد راهنما و مدیر گروه مربوطه مجدداً به آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایند.
4- آن دسته از دانشجویانی که استاد راهنمای آنها توسط گروه معین نشده است جهت دریافت فرم مربوط به ثبت نام به واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه و پس از تائید فرم مربوطه توسط مدیر گروه مربوطه و دریافت فرم تعهد نامه مجدداً به آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایند.

یادآور می‏گردد جهت مشاوره برای هر گونه تغییر در برنامه هفتگی منحصراً به استاد راهنما و مدیر گروه مراجعه شود.

دفعات مشاهده: 2498 بار   |   دفعات چاپ: 661 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 44 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4054