درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: انتخاب دانشجویان ممتاز پژوهشی سال 91-90 ::

قابل توجه دانشجویان ممتاز پژوهشی سال91-90

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه می رساند، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 91-90 در دو بخش آموزشی و پژوهشی نیمه دوم آبان ماه سال جاری برگزار می گردد.

لذا از کلیه دانشجویان محترم دعوت می گردد در صورت داشتن سوابق پژوهشی سال 91-90، مطابق مفاد زیر با در دست داشتن اسناد و مستندات لازم جهت داوری و کسب امتیازهای مربوطه به حوزه معاونت پژوهشی- سرکار خانم حیدری مراجعه نمایند.

مهلت تحول مدارک تا پایان وقت اداری روز شنبه 29/07/1391 می باشد. مستندات قابل ارائه در بخش پژوهشی:

1- مقالات علمی پذیرفته شده یا چاپ شده در سال مذکور در مجلات معتبر ISI ، علمی پژوهشی، کنفرانس ها.

2- تألیف یا ترجمه کتاب با ذکر نام بعنوان مؤلف یا مترجم.

3- طرح پژوهشی بصورت مشخص با تعیین درصد مشارکت با شرط پذیرش در هیأت داوری شورای هادی طرحهای دانشگاه ( پس از داوری و اعلام نتیجه از سوی مدیریت امور خلاقیت ها).

4- سایر موارد مندرج در آئین نامه ممتاز پژوهشی با تأیید مراجع ذیصلاح مذکور.

قابل توجه اینکه به مواردی که در مهلت مذکور بصورت کامل تدوین و ارائه نشده باشند رسیدگی نخواهد شد و امتیازی تعلق نمی گیرد. بدیهی است امتیاز خروجی های پژوهشی برای دانشجویانی لحاظ می گردد که از سنوات مجاز تحصیلی خارج نشده باشند.

AWT IMAGEآئین نامه رتبه بندی و تشویق دانشجویان ممتاز (پیوست ب) (فعالیتهای پژوهشی - تحقیقاتی دانشجویان)

AWT IMAGEفرم فعالیتهای پژوهشی - تحقیقاتی دانشجویان
دفعات مشاهده: 2737 بار   |   دفعات چاپ: 735 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 56 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4000