درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: موفقیت تیم های رباتیک در مسابقات شریف کاپ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۷/۱۱ |

تیم Axiom دانشکده مهندسی کامپیوتر و تیم Immortals دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقات آزاد رباتیک که در دانشگاه صنعتی شریف 5 الی 7 مهرماه تحت عنوان شریف کاپ برگزار گردید، موفق به کسب رتبه در چهار لیگ متفاوت شدند.

تیم Axiom دانشکده مهندسی کامپیوتر در لیگ شبیه سازی فوتبال دوبعدی حائز مقام سوم و تیم Immortals دانشگاه در لیگ باغبان هوشمند موفق به کسب مقام اول و در لیگ مسابقه و مبارزه به مقام دوم و در لیگ بینایی ماشین به مقام سوم نائل آمدند.

اعضای تیم Immortals که برای چندمین بار است که در مسابقات داخلی و بین المللی افتخار آفریدند آقایان محمد طبسی ،سید علی صالحی نیشابوری ،سید علی قاضی میرسعید ، محمدرضا نیک نژاد ، سید صادق صالحی و سید محمدحسین فاضلی می باشند.

اعضای تیم Axiom از دانشجویان دانشکده آقایان محمد غضنفری ، سید امید شیرخورشیدی ، حسین رحمتی زاده ، محمد مهدوی ، فربد صمصامی پور ،پیام مهاجری و مصطفی زمانی پورلیقوان می باشند.

دانشکده مهندسی کامپیوتر ضمن عرض تبریک به این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی در عرصه های مختلف برای آنان خواستاراست.

دفعات مشاهده: 2635 بار   |   دفعات چاپ: 748 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 70 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054