دسترسی به تمام مطالب::

:: برگزاری اولین کنفرانس مهندسی الکترومغناطیس به میزبانی دانشگاه ::

اولین کنفرانس مهندسی الکترومغناطیس به میزبانی دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار خواهد شد

اولین کنفرانس مهندسی الکترومغناطیس، ششم و هفتم دی‌ماه سال 1391 در دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار خواهد شد.

در این کنفرانس قرار است آخرین دستاوردها در زمینه، سازگاری و تداخل الکترومغناطیس، کاربردهای مهندسی الکترومغناطیس، مهندسی آنتن و تشعشع کننده‌ها، سیستم‌های رادار، جنگ الکترومغناطیس و... در قالب مقاله مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

علاقمندان جهت شرکت در این کنفرانس می‌توانند تا پایان آبان‌ماه به آدرس www.iceme.ir l مراجعه نموده و یا با تلفن شماره 73885635 تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 4667 بار   |   دفعات چاپ: 1359 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 201 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 3781