درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

شیوه نگارش پایان‌نامه

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_۱۲ خردادماه ۱۳۹۹
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_ ۱۲خرداد۱۳۹۹
:: مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان منصوب شد
:: برگزاری جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با واحد خواهران هیات محبان الحسین(ع)
:: گزارش وبینار : "افزایش مهارت های فردی" (کنترل استرس، کنترل خشم، تقویت انگیزه)
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اخطار به دانشجویان ورودی 89 فاقد تأییدیه تحصیلی ::

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1389

به اطلاع آن دسته از ورودی‌های کارشناسی ارشد سال 1389 که تأییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی آنها تاکنون به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال نشده است (فایل پیوست)، می‌رساند: چنانچه تا تاریخ 15/7/91 تأییدیه تحصیلی دوره کارشناسی آنان به این حوزه ارسال نشود، پرونده تحصیلی آنها در ردیف پرونده‌های راکد قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است این حوزه جهت ارسال تأییدیه تحصیلی با دانشگاه محل کارشناسی این دانشجویان مکاتبه نموده است؛ لذا این گروه از دانشجویان باید در اسرع وقت برای پیگیری، شماره و تاریخ نامه را از کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه دریافت نمایند.

بدیهی است دانشجویانی که تأییدیه تحصیلی آنها ارسال نشده باشد، مجوز دفاع از پایان‌نامه آنها تأیید نخواهد شد.

تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دفعات مشاهده: 5062 بار   |   دفعات چاپ: 803 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 56 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4098