دسترسی به تمام مطالب::

:: ویژه نامه معرفی پروژه طراحی موتور هواپیمای جت مسافری ::

ویژه نامه معرفی پروژه طراحی موتور هواپیمای جت مسافری در دانشگاه علم و صنعت

در سالهای اخیر فعالیت های تحقیقاتی بر روی موتور هواپیما در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران به صورت متمرکز در حال انجام است. این فعالیت ها شامل مطالعات مقدماتی و شناخت موتورهای هوایی مختلف و نحوه عملکرد آنها، مدلسازی و شبیه سازی عملکرد موتورهای توربین گاز هوایی در حالت های عملکردی پایا و گذرا، مدلسازی عملکرد موتورهای توربین گاز هوایی در حالت های مختلف آب و هوایی و پروازی، بررسی و دسته بندی نیازمندی های کنترلی موتورهای هوایی مختلف، ارائه الگوریتم های کنترلی مختلف جهت رعایت مودهای کنترلی موتور و طراحی و شبیه سازی کنترلر موتورهای توربین گاز هوایی بوده است. همچنین، طراحی، ساخت، تست و بهینه سازی عملکرد اولین نمونه کنترلر الکترونیکی سوخت موتورهای توربین گاز هوایی در کشور در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران به انجام رسیده است.

علاوه بر موارد ذکر شده، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه های طراحی و ساخت توربوماشین ها شامل طراحی کمپرسور و طراحی توربین، مدلسازی و طراحی محفظه احتراق، تحلیل استحکام، طراحی مکانیکی و انجام تست های مولفه ای و عملکردی تجربیات درخشانی دارد.

سابقه ارتباط با صنعت این دانشگاه در زمینه موتورهای توربین گاز هوایی، منجر به ایجاد اولین دفتر طراحی موتور هواپیما در کشور و همچنین طراحی اولین موتور توربینی توسط اعضاء هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک شده است.

درحال حاضر دانشگاه علم و صنعت ایران محور توسعه فناوری های کلیدی در طراحی و ساخت موتور هواپیما درراستای اجرای پروژه کلان ملی "توسعه فناوری های کلیدی در طراحی و ساخت هواپیمای جت مسافری 100 تا 150 نفره "  می باشد.

AWT IMAGE   AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 7909 بار   |   دفعات چاپ: 1095 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 130 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3897