معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: سند و برنامه راهبردی توسعه آموزش­عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۳/۲۲ |

سند و برنامه راهبردی توسعه آموزش­عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی» توسط موسسه ملی اقیانوس­شناسی و با همکاری اتحادیه دانشگاه­ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی و گروه علوم و فنون دریایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال تهیه و نهایی شدن است. بدین­وسیله از کلیه استادان، متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی دعوت می­شود  نظرات ارزشمند خود را در باره پیش­نویس این سند برای این موسسه از طریق پست الکترونیکی ucmurc@inio.ac.ir، دورنگار 66566793  و یا به آدرس موسسه ارسال فرمایند.

جهت مشاهده پیش نویس سند کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 2300 بار   |   دفعات چاپ: 671 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991