درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: تمدید مهلت ارزشیابی اساتید در نیمسال دوم 91-90 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۳/۱۶ |

پیرو  اطلاعیه آموزش کل دانشگاه ، فرآیند ارزشیابی اساتید در نیمسال دوم 91-1390 برای بار دوم تمدید شد. آخرین فرصت اعلام شده تا تاریخ 19/3/91 می باشد.کلیه دانشجویان که تاکنون موفق به این امر نشده اند موظف می باشند با مراجعه به سایت گلستان فرم ارزشیابی اساتید خود را تکمیل نمایند. بدیهی است که عدم انجام ارزشیابی در مهلت ذکر شده، در ثبت نام نیمسال آینده تأثیر خواهد گذاشت .

دفعات مشاهده: 2728 بار   |   دفعات چاپ: 816 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054