درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: امتحانات پایانی نیمسال دوم 91-90 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۳/۱۷ |

امتحانات تئوری نیمسال دوم دانشکده مهندسی کامپیوتر مطابق با تقویم آموزشی دانشگاه از روز شنبه 27/03/91 لغایت 7/4/91 برگزار می گردد.محل برگزاری امتحانات در طبقه اول دانشکده در محل کلاسها می باشد. امتحانات نوبت اول راس ساعت 8 صبح ونوبت دوم راس ساعت 10 صبح و نوبت سوم راس ساعت 2 بعداز ظهر برگزار می گردد.

جهت دیدن برنامه امتحانات روی مقطع مربوطه کلیک کنید : کارشناسی   -   ارشد  -  دکترا

دفعات مشاهده: 2745 بار   |   دفعات چاپ: 767 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 47 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054