درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: کسب رتبه دوم درلیگ سه بعدی اولین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۲/۱۸ |

تیم دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران در اولین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای که از 12 لغایت 14 اردیبهشت ماه سال جاری به همت دانشگاه آزاد کاشان برگزار شد موفق به کسب رتبه دوم در لیگ سه بعدی گردید.هم چنین در بخش دستاوردهای برتر این تیم شایسته اعطای لوح به جهت تلاش در دستاورد طراحی بازیهای سه بعدی گردید.

اعضای تیم دانشکده که به سرپرستی دکتر مینایی عضو محترم هیئت علمی دانشکده و همچنین مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای تحت عنوان سنگ ، کاغذ ، قیچی در این مسابقات شرکت داشته اند عبارتند از :

علیرضا صحاف نایینی ،مسعود جلیلی ثابت، عماد آقاجانی ،مهیار طاهری ،ایمان جهاندیده ،فروزان غفوریان ،ستاره بهروزی

مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای با حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای و با شرکت 38 گروه بازی ساز از دانشگاه های سراسر کشور از روز ۱۲ اردیبهشت با هدف ایجاد انگیزه در جوانان برای ساخت بازی‌های رایانه‌ای متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی به صورت ۴۸ ساعت حضوری در تالار سپیده کاشانی در شهر کاشان آغاز شد.
نحوه ی برگزاری مسابقه به این صورت است که به همه ی تیم ها یک موضوع داده می شود ، که 48 ساعت فرصت دارند در رابطه با آن موضوع بازی بسازند. موضوع این دوره از مسابقات نیز (فرش ، زمان ، دوربین ) بود که بازی ساخته شده توسط تیم ها باید شامل این سه موضوع باشد.
مراسم پایانی و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات بازی‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با حضور دکتر مینایی مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، ۱۴ اردیبهشت ماه در تالار غیاث الدین کاشانی این دانشگاه برگزار گردید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://kashangdc.ir مراجعه نمایید.

دانشکده مهندسی کامپیوتر ضمن عرض تبریک خدمت جناب آقای دکتر مینایی و اعضای تیم،  موفقیت های بیشتر در این عرصه را آرزومند است.

دفعات مشاهده: 3864 بار   |   دفعات چاپ: 985 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 54 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991