درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: آغاز اجرای نقشه جامع علمی از امسال ::

آغاز اجرای نقشه جامع علمی از امسال/ فهرست 15 اقدام ملی نقشه

قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور از تعیین 15 اقدام ملی اولویت دار برای آغاز اجرای نقشه جامع علمی در سال 91 خبر داد و گفت: این اقدامات ملی بر اساس اولویت ها تعیین شده اند و اجرای آنها در سال 91 آغاز می شود.

دکتر منصور کبگانیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ویژگی اقدامات ملی این است که علاوه بر اینکه فرابخشی هستند، کل کشور در اجرای آنها سهیم بوده و اغلب آنها فراتر از یکسال به اجرا در می آیند.

وی افزود: اجرای بسیاری از اقدامات ملی از سه تا پنج سال به طول می انجامد و اجرای برخی دیگر از این اقدامات ملی تا چشم انداز سال 1404 به طول می انجامد.

کبگانیان یادآور شد: ستاد راهبری از میان 46 اقدام ملی 15 اقدام اولویت دار را انتخاب کرده است که برخی از آنها زمان بندی و به دستگاهها ابلاغ شده و از آنها گزارش خواسته شده است و مرتب رصد می شود.

به گزارش مهر، 23 مردادماه 85 مقام معظم رهبری در دیدار رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی تأکید کردند: "نقشه جامع علمی مهمترین نیاز کشور است که باید با ترسیم آن و بر اساس زمان‌بندی و با راهبردی مشخص به سطوح بالای دانش روز و جهش علمی دست یابیم."

نقشه جامع علمی کشور پس از تلاش بسیار و مشارکت بیش از 2 هزار استاد دانشگاه و حوزه و صاحب نظر اندیشمند، 800 مرکز علمی تحقیقاتی، برگزاری 6 هزار ساعت نفر جلسه، انجام 300 هزار نفر ساعت کار کارشناسی، برگزاری 61 جلسه به همراه 51 هزار صفحه اسناد پشتیبان تنظیم شد.

نقشه در نهایت روز سه شنبه 17 اسفند ماه سال 89 با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی رونمایی شد.

15 اقدام منتخب نقشه جامع علمی کشور

دفعات مشاهده: 3302 بار   |   دفعات چاپ: 556 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 4030