درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: ارائه خدمان مشاوره ای به متقاضیان ::

قابل توجه دانشجویان کارآفرین

مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه از طریق سایت مرکز اقدام به پذیرش متقاضیان می نماید.ضمنا واحد مشاوره مرکز کارآفرینی دانشگاه، آمادگی خود را برای ارائه خدمات مشاوره ای و آموزشی به متقاضیان و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد اعلام می دارد.

• قبل از ثبت نام نسبت به مطالعه دقیق سایت جهت آگاهی از قوانین و مقرارت اقدام بفرمائید .
  • اطلاعات ثبت شده توسط متقاضیان باید کامل بوده.شایان توجه است به فرم های ناقص هیچ گونه ترتیب اثری داده نخواهد شد .
  • فضای فیزیکی آزاد مرکز رشد در حال حاضر بسیار محدود می باشد .
  • انجام پروسه داوری تاحدودی زمان بر بوده لذا صبر شما بزرگواران را می طلبد .
  • متقاضیان محترم می توانند جهت دریافت هر گونه اطلاعات بیشتر با جناب آقای مهندس عبادی نسب- کارشناس استقرار و پذیرش، از طریق شماره تلفن 77497788 و یا ایمیل مرکز رشد :incubator@iust.ac.ir تماس حاصل نمایند .
دفعات مشاهده: 2988 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 64 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 4054