مدیریت دانشکده::
پیوند با دانشگاه

شبکه بیت

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: کسب عنوان مقاله برگزیده در یازدهمین همایش دانشجوئی فن اوری نانو ::

آقای دکتر اشکان اسمعیلی فر دانش آموخته مهندسی شیمی موفق به کسب عنوان مقاله برگزیده در یازدهمین همایش دانشجوئی فن اوری نانو که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در 3 و 4 اسفند ماه 1390 برگزار گردید شدند .این مقاله تحت عنوان " سنتز هیدروترمال نانوکامپوزیت پلاتین - کربن با کاربری در پیلهای سوختی تبادل پروتون" توسط آقای دکتر اشکان اسمعیلی فر ،خانم دکتر سوسن روشن ضمیر و آقای دکتر محمدحسن ایکانی تالیف شده بود . دانشکده مهندسی شیمی این موفقیت را به ایشان تبریک عرض می نماید .

دفعات مشاهده: 6776 بار   |   دفعات چاپ: 1242 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 76 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4275