دسترسی به تمام مطالب::

:: ثبت نام حج عمره و عتبات دانشجویان و اساتید ::

ثبت نام حج عمره و عتبات دانشجویان و اساتید

دانشجویان و اساتید دانشگاههای سراسر کشور از  5 مهرماه لغایت 20 مهرماه می توانند، در کاروان های حج عمره و عتبات دانشگاهیان ثبت نام کنند.
پیرو اعلام ستاد زیارت دفتر امور فرهنگی ثبت‌نام حج عمره دانشگاهیان از روز 5 مهرماه در سراسر کشور آغاز شده و تا 20 مهرماه ادامه دارد و طی آن دانشجویان و اساتید می‌توانند با مراجعه به سایت لبیک به نشانی www.labbayk.com نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. با توجه به محدودیت زمان ثبت نام و عدم تمدید آن، لازم است علاقمندان هرچه سریع تر در این خصوص اقدام نمایند.

ثبت نام عمره

ثبت نام عتبات عالیات

دفعات مشاهده: 18151 بار   |   دفعات چاپ: 1312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 164 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code