درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: آمادگی برای شرکت در مسابقات ACM ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۰/۳/۲۵ |

انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر کلاسهای تقویت برنامه نویسی برای آمادگی در مسابقات ACM را برگزار می کند.

علاقه مندان برای شرکت در این کلاس و تسلط بر برنامه نویسی ++C و حل سوالات سالهای قبل مسابقات غرب آسیا و جهانی حداکثر تا تاریخ 8/4/90 با مراجعه به انجمن علمی دانشکده یا ارسال مشخصات فردی و شماره تماس به آدرس زیر جهت ثبت نام اقدام نمایند.

ACMERS.IUST@GMAIL.COM

دفعات مشاهده: 3481 بار   |   دفعات چاپ: 945 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 88 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3862