درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: برگزاری دوره آموزشی میکرو کنترلر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۰/۱/۲۸ |

اگر روزی بخواهیم یک وسیله الکترونیکی یا الکترومکانیکی را کنترل کنیم مثلا اگر تصمیم بگیریم که رباتی را کنترل کنیم یا میزان روشنایی یک ساختمان را بصورت خودکار تنظیم کنیم و یا ...... شاید بتوان گفت اولین وسیله الکترونیکی که پیشنهاد می شود میکروکنترلر است.

معروفترین میکروکنترلرها 8051 ، AVR و PIC است این آخری تا حدودی مظلوم واقع شده و منابع اطلاعاتی کمی به زبان فارسی برای آن وجود دارد. بنابراین در این دوره به سراغ این میکروکنترلر محبوب و قدرتمند خواهیم رفت و به زبان ساده آن را آموزش خواهیم داد.

ثبت نام : انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر واقع در طبقه اول ساختمتن دانشکده از21 لغایت 31 فروردین ماه

هزینه ثبت نام : 10000 تومان

دفعات مشاهده: 2547 بار   |   دفعات چاپ: 829 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 98 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering