برگزاری سمینار آشنایی با دستاوردهای تحقیقاتی

با سخنرانی پروفسور موجومدار،

سمینار آشنایی با دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه فرایند های انتقال برگزار خواهد شد

سمینار آشنایی با دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه فرایندهای انتقال ساعت 14 روز یکشنبه، بیست و هشتم فروردین ماه 90، در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک برگزار خواهد شد.

فرآیندهای انتقال شامل جت‌های برخوردی، جت‌های روبروی هم، فرآیندهای انتقال در کانال‌های مارپیچ، مباحث کنترل ترمودینامیکی سلول‌های سوختی و پک‌های باتری، میکرور آکتورها، توسعه خشک کن جدید برای زغال سنگ‌های با کیفیت پایین موضوعاتی است که محور سخنرانی پروفسور موجومدار را تشکیل می‌دهند.

همچنین پروفسور موجومدار قرار است در این سمینار یک روزه به مروری اجمالی از فعالیت‌های تحقیقاتی و کاربردی خود پیرامون مباحث کلی انتقال حرارت، جرم و مومنتوم بپردازد و روش‌های تحقیقاتی خود در دپارتمان مهندسی شیمی دانشگاه مک گیل کانادا و مهندسی مکانیک دانشگاه ملی سنگاپور را برای مخاطبان تشریح نماید.

پروفسور موجومدار در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه ملی سنگاپور و مسوول نشریه بین المللی "تکنولوژی خشک کن ها" است. تالیف 400 مقاله علمی از جمله فعالیت‌های پژوهشی وی به شمار می‌آید.

گفتنی است این سمینار توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک برگزار خواهد شد و حضور کلیه اساتید و دانشجویان در آن بلامانع می‌باشد.

دفعات مشاهده: 7294 بار   |   دفعات چاپ: 1905 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 281 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.