مدیریت دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
گروه‌های دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

تلفن دفتر: ۷۷۲۴۰۵۶۵ - ۷۷۲۴۰۳۹۹
دورنگار: ۷۷۲۴۰۳۹۸
تلفن مرکزی دانشگاه: ۹-۷۷۴۵۱۵۰۰
آموزش کارشناسی:
۷۳۲۲۸۱۰۳ و ۷۳۲۲۸۱۹۵
آموزش تحصیلات تکمیلی:
۷۳۲۲۷۱۸۶ و ۷۳۲۲۷۱۸۸ و ۷۳۲۲۷۱۸۹ و
کد پستی دانشگاه: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
صندوق پستی دانشگاه:
پست الکترونیکی:
mailcivileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
:: عناوین پیشنهادی پایان نامه‏های دانشجویی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‏ای ::

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‏ای با توجه به سیاستگذاری، هدایت و نظارت بر امر حمل و نقل جاده‏ای که فعالیتهای بسیار متنوعی را در بر می‏گیرد، تحقیق و پژوهش و تعریف پایان نامه‏های دانشجویی (ارتباط میان صنعت و دانشگاه) در موضوعات مرتبط با حمل و نقل جاده‏ای را از رسالت‏های خود قلمداد می‏کند و براین اساس اقدام به تعریف 93 طرح مطالعاتی و پژوهشی درقالب پایان نامه‏های دانشجویی مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در ده دسته کلی مشتمل بر موضوعات و عناوین پیشنهادی ذیل نموده است.

دفعات مشاهده: 17922 بار   |   دفعات چاپ: 1111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 110 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004