مدیریت دانشکده::
مستندات و فرمها::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: کسب مدال طلای مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات سئول2010 ::

AWT IMAGE AWT IMAGE

دستگاه ساخت آقای دانیال ابوعلی دانشجوی دوره کارشناسی مهندسی شیمی ورودی 1388 تحت عنوان " سیلندر مخصوص انتقال سوخت از منبع به باک خودرو و برعکس "در مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات کره ی جنوبی – سئول2010 مدال طلا را به خود اختصاص داد .

گفتنی است این دستگاه از سوی اداره ثبت اختراع و مالکیت صنعتی به عنوان اختراع ثبت شده است . همچنین در مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات کره ی جنوبی – سئول 2010 برنده ی مدال طلا گردیده است. شایان ذکر است که این مسابقات از سوی وزارت علوم کره جنوبی و زیر نظر مستقیم انجمن مخترعان کره و با داوری کارشناسان این سازمان و با حضور بیش از 15 کشور جهان برگزار گردید. این اختراع هم اکنون در حال تایید از سوی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی می باشد

چکیده

تمام شدن سوخت خودرو در جایی دور از پمپ بنزین، نظیر بزرگراه، خانه، مرکز شهر و...یکی از مشکلات رایج رانندگان است. برای انتقال سوخت از منبعی نظیر بشکه به باک خودرو و یا خارج کردن سوخت از باک – در صورت امکان و در مواقع ضروری – راهکارهایی وجود دارد که توسط افراد اجرا می شود. راهکارهایی نظیر دم یا بازدم با دهان و یا روش بشکه و قیف که عموما مورد استفاده قرار می گیرند.

روشهای موجود برای رفع این مشکل، همه روشهایی پرخطر و آلاینده یا پر دردسر می باشند ؛ زیرا یا به سلامتی بدن آسیب می زنند یا موجب رها شدن بخارهای سمی ناشی از مواد سوختی در هوا و ریختن سوخت روی زمین می شوند. به علاوه این روشها موجب کثیف شدن دست و لباس فرد می گردد و .... . دستگاهی طراحی شده توسط اینجانب، در اصل وسیله ای جانبی برای خودرو است و دارایی مزایایی از قبیل حجم کم، قیمت ارزان، عمر مفید بالا، سادگی بسیار و ایمنی زیاد می باشد. این دستگاه، در واقع یک شیلنگ تقویت شده با سیلندر است که تنها با یکبار مکش کار می کند . همچنین در ساخت آن هرگز از وسایل برقی نظیر پمپ الکتریکی استفاده نشده است. زیرا بسیار خطر آفرین است، هزینه ی دستگاه را بالا می برد، سادگی کار را به هم می زند و عمر مفید را کاهش می دهد. این وسیله از قانون فشار در مایعات تبعیت می نماید و از مواد اولیه مقاوم در برابر خوردگی ناشی از سوخت ساخته شده است.

کسب این افتخار را به مخترع جوان دانشکده تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال توفیقات بیشتر علمی را برای وی خواستاریم.

دفعات مشاهده: 6365 بار   |   دفعات چاپ: 1377 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 105 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054