درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: مراحل صدور گواهی معدل و رتبه ::

مراحل صدور گواهی معدل و رتبه

۱- دانشجو باید درخواست خود را به کارشناس مربوطه ارائه نماید.

۲- پس از دریافت گواهی از کارشناس، جهت ممهور نمودن به رئیس اداره پذیرش- آقای مهندس جمیلی- مراجعه نماید.

یادآوری:

۱- دانشجو برای اخذ گواهی معدل حتماً باید ثبت‌نام ترم داشته باشد و حائز شرایط اخراج (دو ترم مشروطی) نباشد.
۲- گواهی رتبه برای دانشجویان کارشناسی ارشد صرفا پس از فارغ‌التحصیلی صادر می‌شود.
۳- گواهی رتبه برای دانشجویان دکتری صرفا پس از کسب نمره قبولی در آزمون جامع صادر می‌شود.

دفعات مشاهده: 27181 بار   |   دفعات چاپ: 2101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 491 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3781