دسترسی به تمام مطالب::

:: برگزاری مراسم عزاداری و سینه‌زنی در دانشگاه ::

برگزاری مراسم عزاداری و سینه‌زنی در دانشگاه

ظهر روز سه‌شنبه، سیزدهم مهرماه 89 به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) مراسم عزاداری و سینه‌زنی در دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دانشگاهیان عزادار بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر اقدام به مداحی و سینه‌زنی در سطح دانشگاه نمودند.

هیات دانشگاهیان عزادار بعد از طی مسیر در بخشی از دانشگاه برجوار مقبره الشهدای دانشگاه حاضر شدند و به ادامه مراسم عزاداری پرداختند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 10649 بار   |   دفعات چاپ: 3964 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 340 بار   |   1 نظر

CAPTCHA code

نظر ارسال شده توسط نام يا پست الكترونيك در تاریخ ۱۳۸۹/۷/۲۶
اين از نشانه‌هاي رويش رويكرد ايراني اسلامي به دين و دانشگاه است. موفق باشيد.
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3855